Cazare

  • - 2* 14 locuri;
  • - 3* 8 locuri cu vedere la piscina;
  • - 3* Vila Olimpia 25 locuri;
  • Pret: 100-110 lei/camera.
Image01
Image01

Image01
Image01

Servicii

Restaurant

Cu o capacitate de 120 de locuri se remarca prin atmosfera, luminozitate si servitudine. Diversitatea meniului inspirat din bucataria traditionala romaneasca si din cea internationala, creat numai din produse proaspete si servite intotdeauna cu zambetul pe buze de catre personalul pensiunii, asigura satisfacerea gusturilor dintre cele mai exigente. Micul dejun este la cerere si se serveste intre orele 7:30 si 10:30.

Image01
Image01

Image01
Image01
Bar

Selectia rafinata de bauturi si ambianta deosebita din jurul barului imbie la relaxare si destindere.

Catering

Casa Soleil intelege programul,bugetul si flexibilitatea ceruta de firma dumneavoastra. Lucrand cu noi vei descoperi ce simplu este sa iti faci treaba. Comanda si iti garantam ca vom fi exact acolo unde iti doresti,vei primi mancare proaspata si sanatoasa precum si servicii suplimentare. Studiem in permanenta tendintele gastronomice moderne,pentru a putea crea zilnic preparate noi. Clienti nostril ne cer retetele preparatelor,lucru care este cel mai mare compliment adus unei echipe de bucatari. Suntem interesati de parerile clientilor nostri,asadar daca nu ai gasit in meniul nostru preparatele dorite,nu ezita sa ne comunici si vom tine cont de sugestiile tale !

Servicii Catering

Livrari gustoase si rapide ale pranzului la tine la birou.
Servicii de catering pentru evenimente :
-conferinte
-receptii
-aniversari
-petreceri private
-team-building.

Despre Noi

Image 02

Complexul turistic "Casa Soleil" este fondat in anul 1992 si se afla amplasat pe autostrada A1 pe sensul Pitesti-Bucuresti la 20 de km de intrarea in oras. Casa Soleil va ofera cele mai bune servicii si conditii exceptionale de cazare necesare relaxarii si odihnei dar si posibilitati de agrement, training&conference dar si distractie. Casa Soleil se dovedeste a fi alegerea perfecta pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi, pentru destindere si relaxare. Politica noastra "Oaspetii sunt pe primul loc" da roade, oamenii revenind de fiecare data cu placere pentru atmosfera si ambianta placute din cadrul complexului, pentru exclusivitatea si confidentialitatea oferita si, nu in ultimul rand, pentru varietatea culinara si delicatesele oferite de restaurantul nostru. Pentru toate acestea si pentru multe altele va facem invitatia si va asteptam sa ne calcati pragul si sa deveniti astfel oaspeti dragi ai Complexului Turistic Casa Soleil.